Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
log in log in

Duiken

Tijdens het duikseizoen organiseren we bijna elke zondag een clubduik. Hiervoor zoeken we meestal de Oosterschelde in Nederland op dat zeer duiker-toegangkelijk gemaakt is. Hier vinden we ook meer leven en begroeing dan in de meeste vijvers, putten en steengroeves in België. Uiteraard bezoeken we veel verschillende locaties en is er ook nog een clubreis naar warmere oorden.

De Oosterschelde-duiken zijn vaak afhankelijk van het getij, dus wordt het uur op voorhand duidelijk afgesproken. Voor de mensen zonder gps of die graag met iemand willen meerijden, wordt er afgesproken op een parking om vandaar samen te vertrekken.

Onze clubduiken zijn altijd voorzien van een verantwoordelijke uit de club die de planning voor zich neemt. Er wordt altijd gezorgd dat er zuurstof aanwezig is of verwezen naar de dichtstbijzijnde locatie met zuurstofvoorziening. Een niet-duikend kaderlid neemt dan de veiligheid op de kant op zich en zal alle duikers bij zich laten aan- en afmelden.

img_duiken_01.jpgimg_duiken_02.jpg

Ieder duikend lid is welkom op onze clubduiken en nadien is er altijd nog iets lekkers voorzien. Via de inschrijvingen kunnen we zorgen dat er voldoende kader aanwezig is zodat iedereen kan duiken of eventueel een gewenste proef kan uitvoeren.

Af en toe worden er extra duiken ingelast zoals bootduiken of een duik in Nemo 33. Hiervoor is er meer voorbereiding nodig en zal er een kleine kostprijs aan vasthangen. Ook kunnen er plaatsbeperkingen of brevetbeperkingen zijn om veiligheid te garanderen. Informatie over de betreffende duikactiviteit zal ten tijde meegedeeld worden.

Nemo Kalender


Sponsors

Stuur een bericht

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over onze duikschool? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij behandelen uw bericht zo snel mogelijk!