Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
log in log in

Lokaal

Sinds 2009 is onze thuishaven 't Sonneschot geworden.

Elke dinsdag en zaterdag zakken we met een grote groep af naar deze gezellige taverne. Hier delen we onze strafste verhalen, luisteren we naar de speeches van onze voorzitter en versterken we onze innerlijke mens na de intensieve duiklessen. Hier verdelen we ook regelmatig het clubboekje en maken we de winnaars van onze kleine wedstrijdjes bekend. Administratieve zaken kunnen we hier in een rustige gezellige sfeer regelen en je vindt er dan ook altijd wel een bestuurslid die je kan helpen. Ook feestjes, bbq’s en groepsvergaderingen doen we hier aangezien we hun mooie tuinterras ook ter beschikking hebben en in de winter kunnen we met zen allen in de veranda terecht.

Onze lieve gastvrouw Tanja is ook altijd druk in de weer voor ons. Elke dag om half twaalf opent ze de deuren van haar taverne, maar ze is al vroeg op om de dagelijkse voorbereidingen te treffen en ook wat huishoudelijke taken te vervullen. Ze wordt natuurlijk ook bijgestaan door haar vader, Jos, want ze maken alles zelf klaar in de keuken. De eenvoudige gerechten die we kennen van thuis bereiden ze altijd met verse ingrediënten die dagelijks geleverd worden en dat valt uiteraard bij iedereen in de smaak. Zelf lust ze graag een verse salade met scampi waarbij ze een glaasje rode wijn niet ontbeert. Voor onze clubleden heeft ze trouwens een extra grote voorraad aangelegd van hun specialiteit: Ne Goeien Duvel! Tot nu toe is ze superenthousiast over ons clubje en hoopt ze ons nog lang van dienst te mogen zijn.

We zijn hen dan ook allemaal dankbaar voor deze samenwerking en gunnen hen dan ook op tijd en stond een rustpauze in het warme Spanje.

img_clublok_01.jpgimg_clublok_02.jpgimg_clublok_03.jpg

Taverne't Sonneschot
Zonderschotsesteenweg 47
2220 Zonderschot (Heist-op-den-Berg)
Tel.: 015 33 73 36

 

Nemo Kalender


Sponsors

Stuur een bericht

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over onze duikschool? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij behandelen uw bericht zo snel mogelijk!