Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
log in log in

Opleiding

Duikschool Nemo is een NELOS-duikschool met internationaal erkende CMAS duikbrevetten. Deze brevetten worden in drie groepen verdeeld om het type duiker duidelijk te onderscheiden:

Recreatieve Duikers
1*D : Elementaire duiker
2*D : Elementaire duikleider
3*D : Duikleider

Sportduikers
4*D / AI : Algemeen duikleider (sinds 2009: Asisstent Instructeur)

Instructeurs
1*I
2*I
3*I

Duikschool Nemo biedt deze opleidingen aan op een veilige en efficiënte manier. Elke opleiding is voorzien van de nodige theorielessen en het opdoen van voldoende praktijkervaring om het desbetreffende brevet te bekomen. Alle opleidingen worden gegeven door ervaren instructeurs.

Ons duikseizoen en de zwembadtrainingen vangen aan in september en ieder jaar starten we met een tiental nieuwelingen.

Wens je lid te worden, neem dan een kijkje op onze info sectie.

Naast onze basisopleidingen biedt NELOS nog enkele andere cursussen aan om jou te specialiseren in de duiksport of te verdiepen in verschillende deelaspecten ervan.

Om sneller en veiliger te handelen bij een duikongeval van een collega-duiker kan je de zeer interessante cursus Duiker-hulpverlener volgen.

Je kan ook kiezen voor een opleiding Hoger Redder of Duiker Redder. Daarmee kan je naast het zwembad als redder fungeren of als extra veiligheid bij duikexcursies en bootduiken.

Naast lucht kan er ook gedoken worden met Nitrox en Trimix. Deze gasmengsels bieden het voordeel om dieper en veiliger te duiken dan met lucht. Deze cursussen worden ook door Nelos voorzien.

img_opl_neloslogo.pngimg_opl_befoslogo.pngimg_opl_cmaslogo.png

Nemo Kalender


Sponsors

Stuur een bericht

Heeft u een vraag voor ons? Wenst u meer informatie over onze duikschool? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij behandelen uw bericht zo snel mogelijk!